Hlavní obsah
Článek

Měla to být událost, na niž se Eva Feuereislová připravovala dlouhé týdny, ale někde se stala chyba. Fanouškům VyVolených se tak předvedla ve vší své nedokonalosti.

Kontroverzní účastnice reality show se snaží působit dokonale, ale ještě se má co učit. Na autogramiádu v olomouckém nákupním centru se dlouho připravovala, ale vše nedopadlo podle jejích představ. Eva totiž zvolila těsné džíny, které se jí rozjíždějí v rozkroku. Celý den tak strávila jako chodící módní faux pas.

Původně se chtěla Feuereislová pochlubit novou silikonovou výbavou, ale ta zůstala ve stínu jiných partií. S akcí, na níž se setkala s kolegy z vily Romanou, Nikol, Luckou, Thomasem a Jafarem, je však spokojená. Překvapila ji účast fanoušků a během autogramiády vydražila svůj kalendář pro nemocnou Verunku.

V Olomouci byl prý o VyVolené zájem, přestože chyběl vítěz Vladko i jeho věrné kamarádky Pavlína s Mirkou. „Lidi byli nadšení. Byli rádi, že nás vidí několik pohromadě. Vladko by si asi řekl o velký honorář, proto není nikde vidět,“ zhodnotila svou misi Eva, která se chystá svou přítomností potěšit všechny kouty naší republiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám