Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Italská svatba Ondřeje Brzobohatého (41) a Daniely Písařovicové (45) se nesla v komorním a pohodovém duchu, přítomni jejich manželskému slibu byli jen ti nejbližší. Mezi nimi i moderátor Libor Bouček (43), který nyní s fanoušky sdílel své dojmy.

„Dva přátelé, kteří se rozhodli oslavit svou lásku s těmi nejbližšími a odhodlali se ke kroku závaznému, tradičnímu a milému. Byly to hodiny plné štěstí, úsměvů, lásky, špaget, florentiny, meruňky, vína, vody, slov, vět, tance, objímání. Na těch několik hodin zmizela relace se světem a na základě pevného pouta těch dvou jsme zažili svatbu z nejharmoničtějších. V tom úzkém kruhu nás všech bylo tak zřejmé a očividné, jak zásadní je pojem rodiny. Jak je to cenný. Nenahraditelný,“ popsal Bouček intimní atmosféru události.

Svá „ano“ si Ondřej a Daniela řekli u jezera Garda. „Náš průvod svatebčanů procházel uličkami jezerního městečka a ze všech zářila radost z toho, že jsme se sešli. Že se máme. Že se sobě neztratíme. Že víme. Z toho budu čerpat,“ dojal nejen fanoušky, podle nichž je vyjadřování Boučka nepřekonatelné a mnozí svěřili, že jim při čtení textu do očí vyhrkly slzy, ale i nevěstu. „Tys to zase tak krásně napsal,“ okomentovala Liborovu vzpomínku dojatá Daniela.

Text zveřejnil k fotce, na níž je zachycený s dalším svatebčanem, kamarádem všech zmíněných Jakubem Prachařem (40). Sedí vedle sebe před mikrofony, Prachař s kytarou. Bouček vysvětlil, že pro jedinečnou svatební událost vzniklo unikátní „hudebně-literární duo Znouzekumšt“, které na svatbě vystoupilo. „Dali jsme do toho všechno, co jsme v tu chvíli měli,“ doplnil Bouček.

Reklama

Další články

Načítám