Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fiasko na narozeninovém koncertě Felixe Slováčka (80), kam dorazila nejen jeho manželka Dagmar Patrasová (68), ale slávu v Lucerně si nenechala ujít ani muzikantova bývalá milenka, výtvarnice Lucie Gelemová (41), je nejspíš zažehnáno. Na první společenské akci od koncertu dorazili Felix s Dádou v dobré náladě.

A nejen to. Dagmar Patrasová se dokonce ujala role hlavní kmotry nového dvojcédéčka Příběhy lásky, které její manžel vydal. Spolu s Felixem juniorem, zpěvačkou Leonou Machálkovou a Janou Fabiánovou svému muži jeho nový disk slavnostně pokřtila. „Mám na albu tři písně, jedna se natáčela přímo v Havaně,“ svěřila se Patrasová, která na akci rozdávala úsměvy.

Dobrou náladou sršel i Slováček, manželé vedle sebe přítomným fotografům ochotně pózovali.

Přestože známý saxofonista za pár dní oslaví osmdesátku, elán mu rozhodně neschází. „Mám velký orchestr, který mě nabíjí takovou energií, jako bych stál před Temelínem. Před sebou mám několik koncertů a pak se vydám na deset dní mimo republiku,“ svěřil se muzikant. Nás zajímalo, zda má v plánu vyrazit na dovolenou také s Dádou, se kterou letos na jaře oslavil společných 40 let manželství. „Zatím neplánujeme, ale ono se to vyvrbí, že někam vyjedeme,“ řekl nám Slováček.

Reklama

Další články

Načítám