Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z vyhublé modelky, kterou Hanka Reinders Mašlíková (41) byla, je dnes fitness nadšenkyně. Pohyb a zdravý životní styl je pro Hanku a její rodinu na prvním místě, a tak se může chlubit dokonalou figurou, kterou nyní předvedla dokonce jen v prádle.

To si oblékla na Mezinárodní den žen, jako překvapení pro manžela. „Vám říkám, jestli nepřinese dneska domů kytku k MDŽ, tak může na rozbalení tohohle dárku zapomenout! Odlíčím se, vezmu starý tepláky, tlustý ponožky a má po ptákách,“ svěřila se modelka a moderátorka na sociální síti, a potěšila tak řadu svých fanoušků.

Hanka na sobě pořád dře, což je vidět. Nedávno se dokonce pochlubila fotkou jen v plavkách a předvedla své vymakané tělo. Svalnaté nohy se jí vždy líbily a o kulatém zadečku roky snila, tak je ze své vymakané figury nadšená. „Hodně mě lidi povzbuzují, abych zkusila ještě soutěžit. Je to takové odříkání a trpí tím celá rodina, tak nevím, zda bych to chtěla ještě podstupovat. Výzvy si stále vymýšlím. Výzvy mám ráda, motivuje mě to, mám nějaký cíl,“ svěřila se Super.cz Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám