Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Jakub se sice po umělecké stránce nepotatil a věnuje se spíš motoristickým sportům, v tomto směru ovšem dělá zpěváku Jakubovi Smolíkovi radost jeho dcera. Petra, které bude letos osmnáct, s ním vystupovala už jako holčička a hudební kariéře se věnuje dál.

S tátou Petra už jako malá zpívala duet Říkej mi táto, který si s ním občas ještě vystřihne. „Už to ale vypadá trochu divně, protože mě přerostla o hlavu. Když jsem měl velký narozeninový koncert v Divadle Hybernia, udělala mi ale neskutečnou radost, když mi zazpívala píseň Tatínkova holčička. To jsem se se rozbrečel,“ řekl Super.cz Jakub Smolík.

Petra ale dál pokračuje i v samostatné hudební kariéře, a to v muzikálech. Vidět už jsme ji mohli na malé scéně Hudební divadla v Karlíně v představení Jeden den u Dvořáků. Teď uspěla v konkurzu na další muzikál Zlatovláska, který ve stejném divadle režíruje Filip Renč a v březnu ho začíná zkoušet.

„Byla jsem nadšená a táta samozřejmě také. Pana režiséra Filipa Renče zná už dlouho, a když zjistil, že jdu na konkurz do HDK, hodně mě podporoval. Určitě za ním zajdu s něčím pro radu,“ svěřila Petra, která studuje obchodní akademii a hudbu má zatím jenom jako koníčka.

Související témata:
Petra Smolíková (zpěvačka)

Reklama

Další články

Načítám