Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Navzdory pochybám některých odborníků a politologů je Danuše Nerudová přesvědčená o tom, že má ve volbách do Evropského parlamentu co nabídnout. V červnu o tom rozhodnou voliči. Těm se ekonomka chce zavděčit různými způsoby. Třeba humorem.

„Momentka z dnešního ranního výběhu. A ano, předběhla jsem ho,“ napsala na svůj facebookový profil neúspěšná prezidentská kandidátka, když popisovala, jak se jí po ránu sportovalo.

„Není nad pocit, že ještě dokážu někoho předběhnout,“ zasnil se na to konto Petr, který své oblíbené političce uznale zatleskal.

„Pro vyloučení pochybností: To nejsem já!“ reagoval na status své ženy právník Robert Neruda. Komentářem tomu nasadil korunu! Minimálně dle reakcí lidí.

„Tenhle humor miluju,“ napsala mu královsky pobavená Alena.

„Výborný humor,“ přitakala spokojená Barunka.

Zlí jazykové možná tvrdí, že Nerudová nemá v Evropském parlamentu moc co nabídnout. Při pohledu na hlemýždě, kterého ráno trumfla, jejich počet možná dál vzroste. Na druhou stranu může zabodovat svým humorem, o tom žádná. Otázkou je, jestli to na její vysněný post bude dostatečnou kvalifikací a erudicí.

Reklama

Další články

Načítám