Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá Anastasiya Kvitko z ruského města Kaliningrad proslula na sociálních sítích svou postavou přesýpacích hodin. Díky údajně naprosto přírodním mírám 96-63-106 ji sleduje už téměř pět miliónů lidí, což mladé ruské modelce vystřeluje už tak přehnaně vysoké sebevědomí do nebeských výšin.

Kvitko bývá často přirovnávána ke Kim Kardashian, sama si ale myslí, že vypadá mnohem lépe. Za své klenuté tělo navíc prý nevděčí plastické chirurgii, nýbrž tvrdé dřině v posilovně. „Mám ráda Kim Kardashian, ale moc nemusím, když mě s ní porovnávají. Ona je daleko za mnou,“ věří si Ruska.

„Moje tělo je sportovní, mé boky jsou trénované, můj zadek je ten nejhezčí a nemám ani žádné plastiky na obličeji. A ona? Všichni víme, co si nechala udělat se svým zadkem,“ chlubí se a chrlí ortely směrem k televizní hvězdě. Na internetu se ale objevily i fotografie, které dokazují, že Anastasiya před několika lety minimálně v oblasti hrudníku hojností rozhodně neoplývala.

„Moje popularita momentálně roste závratnou rychlostí, takže je otázkou času, kdy mě lidi budou poznávat víc než Kim,“ nepřestává udivovat Anastasiya, která se nedávno z Ruska přesunula do Miami na Floridu, kde nyní žije.

Reklama

Další články

Načítám