Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selena Gomez zase jednou okusila, jak stinnou stránku má její sláva. V úterý si vyšla se svou kamarádkou Annou Collins na sushi a na nákupy do ulic Beverly Hills, kde si jich všimli fotografové. Selena byla jen lehce nalíčená a oděná tak, aby jí to bylo na pochůzkách po městě příjemné. Lidem to ovšem bylo málo, a jak už to tak bývá, pod články na zahraničních serverech se dočkala pořádné sody.

Hvězda seriálu Jen vraždy v budově se navíc nedávno fanouškům přiznala, že našla novou lásku. Je jí hudební producent Benny Blanco, s nímž už ovšem ve skutečnosti randí půl roku. A ani ten nezůstal ušetřen.

Selena se nevyhnula i „prorokům“, kteří s oblibou při sebemenším váhovém výkyvu hned mají jasno v tom, že jde o těhotenství. Na druhé straně má herečka a zpěvačka i řadu příznivců, kteří většinou zmiňují její nemalé zdravotní komplikace, ale ani to některé neodradí od rejpání.

„Víme, že bere steroidy. Má opuchlý obličej. Není to zrovna vzrušující“ či „Vypadá jak její matka“ nebo „Už nějakou dobu tloustne, skrývá to, ale stačí se podívat na její matku, aby věděla, že její hubené dny jsou sečteny“ – tak zní jedovaté komentáře některých komentujících.

Selena, která trpí mimo jiné autoimunitním onemocněním lupus a před šesti lety musela absolvovat transplantaci ledviny, ovšem nachází rovněž podporu: „Vy nevíte, jak moc je nemocná?“ „Tahle holka je nádherná a nenávist v některých vašich podivných komentářích je neuvěřitelná,“ shrnuje další její zastánce.

Reklama

Další články

Načítám