Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled by se mohlo zdát, že nechvalně proslulý hollywoodský proutník Rick Salomon klofl další půvabnou oběť, ovšem chyba lávky. Tahle sličná brunetka je totiž jeho pětadvacetiletá dcera Tyson, s níž exmanžel Pamely Anderson trávil pohodovou dovolenou na Miami Beach.

Čtyřiapadesátiletý Salomon počal Tyson a ještě druhou dceru Hunter (27) během svého prvního manželství s o osm let starší herečkou a zpěvačkou Elizabeth Ann Guttman. Jejich svazek se rozpadl v roce 2000 po pěti letech. Krátce poté to dal dohromady s Paris Hilton, díky čemuž se o něm později dozvěděl celý svět…

Následně o sobě tento profesionální pokerový hráč dával vědět především prostřednictvím svých vztahů a manželství se slavnými ženami. Po Elizabeth skončila v jeho náručí herečka Shannen Doherty, představitelka Brendy ze seriálu Beverly Hills 90210, která v posledních letech statečně bojuje s rakovinou. Manželství jim ovšem vydrželo pouze několik měsíců, do roku 2003. Ještě téhož roku „unikly“ na internet sexuální hrátky z období jeho románku s Paris Hilton.

Přestože se Salomon poté podílel i na distribuci inkriminované nahrávky a byl všeobecně negativně vnímán, namotala se o pár let později do jeho sítí i Pamela Anderson a v září 2007 si ho poprvé vzala. Ač se rozvedli po pár měsících, Pam vstoupila opět do stejné řeky v lednu 2014, kdy si jej podruhé vzala. O rozvod herečka požádala téhož roku v červenci. Od té doby se ví například o jeho vztahu s belgickou herečkou Tatum Mirandou nebo s americkou herečkou Caylee Cowan, která aktuálně tvoří pár s hercem a mladším bratrem Bena Afflecka Caseym.

Související témata:
Rick Salomon
Tyson Salomon

Reklama

Další články

Načítám