Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátkem října oslavil Milan Peroutka (34) tři měsíce od uzavření registrovaného partnerství. Zpěvák od svých fanoušků získal po coming outu velkou podporu a postupně začal sdílet střípky ze svého soukromí. O romantický výlet s partnerem Dominikem tak své podporovatele neochudil.

Na pár dní se zpěvák a herec rozhodnul vypnout a odjel do Anglie. Cílem jeho cesty se stal Londýn, kam vyrazil Peroutka nejen za památkami. „Na čtyři noci frnk a nekřesťanský peníze za letištní parkování,“ svěřil se Milan s tím, že první částkou, kterou za výlet dal, byla právě cena za parkovné. Po příletu do metropole si pak s partnerem užil jízdu nejstarším metrem na světě.

Pochlubil se místem, kde se nejraději stravují, nebo záběry z hotelu v samém srdci Londýna a s výhledem na Big Ben, kde ubytování vyjde na desetitisíce. Čas dvojice našla i na nákupy. „Kvůli představením jsem si nestihnul sbalit kufr a Domča mě zabalil jak na letní tábor. Takže jsem si hned první den koupil tenhle kabát a myslím, že v něm strávím celý podzim,“ prozradil zpěvák a pochlubil se fotkou v kožíšku.

Během romantického výletu pak vyrazili na muzikál Táta v sukni, inspirovaný legendární komedií, kterou Milan miluje, a nemohli si nechat ujít také koncert Madonny, která aktuálně odstartovala své velkolepé turné. Lístek na královnu popu se pohybuje v různých cenových relacích od 2 500 do 10 000 korun. „Člověk může celkem oprávněně postrádat na koncertě zpěv, ale když dělá vrcholově kariéru 40 let a za lístky dáte dobrovolně randál, asi to jednoduše dělá dobře,“ okomentoval to Milan.

Reklama

Další články

Načítám