Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký komik, filmař a herec Pauly Shore, známý převážně z 90. let, se zřejmě sblížil s modelkou z Playboye Becky Hudson. Vnadnou brunetku, která je o celé čtvrtstoletí mladší než on, vzal na dovolenou do Mexika. Zdálo se, že rodák z Los Angeles a jeho vnadný doprovod se na pláži tak trochu oťukávali, a vzhledem k tomu, že se o jejich vztahu zatím nepíše, jde zřejmě o něco čerstvého. Pauly svou milou opečovával a staral se, aby jí nic nechybělo, ona se mu na oplátku předváděla v bikinkách ze všech stran.

Pozoruhodné byly ovšem některé momenty u Paulyho, který si vykasal plavky do legračních výšin nebo v nestřeženou chvíli cosi hledal v útrobách své nosní dutiny. Na obnažené pozadí nakonec také došlo.

Paulymu se ovšem nedá upřít, že jde s dobou… Zřejmě si je dobře vědom, že má po svém boku o generaci mladší partnerku, která holduje sociálním sítím, a tak svou vyvolenou i trpělivě fotil ve svůdných pózách.

Pauly, rozený jako Paul Montgomery Shore, začínal jako stand-up komik, než jej objevila televizní stanice MTV, pro kterou moderoval několik pořadů. Vystupoval zde dokonce ve vlastní show Totally Pauly. Nejvíce proslul v 90. letech komediemi jako California Man s Brandanem Fraserem, Zeťák, Vojna není kojná či Bio-dóm. Od té doby měly ovšem jeho filmy spíše sestupnou tendenci.

Související témata:
Pauly Shore

Reklama

Další články

Načítám