Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Rychlá je manželka herce Ondřeje Rychlého. Je tedy snachou Petra Rychlého (58). S Ondrou už mají dvě děti a na sympatické umělkyni byste to rozhodně nepoznali. Pyšní se dokonalými křivkami.

Ty děti vyžadují velkou péči. Takže s nimi to je rychlý den, takže když jdu do toho divadla, tak si říkám, že se mohu věnovat sama sobě. Jídlo moc neřeším, takže je to všechno taková velká rychlost,“ svěřila se Super.cz Tereza. Je tak jasné, že vděčí dobré genetice.

A jak zvládá výchovu dvou malých dětí a zkoušení v divadlech? „Mám báječného muže. Když já zkouším, tak on hlídá naší dvouletou dceru. Náš pětiletý syn chodí už do školky, ale i tak musíme mít výborný rodinný ferman, abychom se vždy vystřídali,“ prozradila nám zpěvačka a herečka.

Terezu Rychlou brzy uvidíme v pražském Divadle U Hasičů v hudební hře Bestiář na motivy knihy Báry Nesvadbové (49). Premiéra proběhne 3. 4. a Tereza se alternuje se Šárkou Vaňkovou (36). Díky názvu hry se nám nabízela otázka, zdali i ona dokáže být někdy bestií? „Myslím, že je důležité mít v sobě nějaký ten dráp a třeba ani ho nepoužít, ale zas aby člověk nebyl jen ten nejhodnější a nenechal na sobě lámat dříví, to by taky nebylo ideální,“ odpověděla nám se smíchem Tereza Rychlá.

Reklama

Další články

Načítám