Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angelique Morgan, přezdívanou Frenchy, rozhodně z paměti nevytěsníte, pokud ji jednou zříte. Osmačtyřicetiletá hvězda reality show, která se proslavila v Big Brother, je tak výrazná, že to zkrátka nejde. Nějakou dobu o ní nebylo slyšet, teď se ale pochlubila, co je u ní nového. A specificky zabředla do svého milostného života.

Frenchy, která je bisexuální, ale muži ji přitahují víc než ženy, má přítelkyni, s níž randí na střídačku. Dotyčná je tanečnice, ale nejde prý o nic vážného.

Blondýnka s několika zpackanými plastikami si však mnohem víc libuje v zajíčcích. „Líbí se mi mladíci, tak 18-21 let,“ přiznala pro DailyStar.

S takovými je prý větší legrace, mají víc energie a neberou nic vážně. Mnoho mužů Frenchy prý žádá o ruku, ona chce ale zůstat nezávislá. Navíc jsou většinou starší a plešatí a o takové ona nemá zájem.

„Jednomu bylo tak 55 a měl obří dům. Nabídl mi, ať se k němu hned přestěhuju a nemusím už nikdy nic dělat. Ale já nechci žít ve velkém domě. Líbí se mi víc na pobřeží. Radši budu žít v garsonce na pobřeží Francie než ve vile ve městě,“ nechala se slyšet.

Zdá se vám, že je Frenchy trochu náročná? To zdaleka není všechno. Na svého budoucího manžela má nemálo požadavků.

Chce prsten za minimálně tři miliony dolarů (70 milionů Kč) jako důkaz, že ji dotyčný bere vážně. Žadatel o ruku bude muset vydělávat nejméně půl milionu dolarů (11,6 milionu Kč) týdně, aby byl aspoň trochu na úrovni Frenchy. Měl by být zkrátka alespoň trojnásobně bohatší.

A kde se berou její příjmy? Kromě účasti v Big Brother a několika dalších reality show má Frenchy velmi úspěšný profil na placené síti pro dospělé, kde prodává lechtivé fotky a videa. A to jí celkem vynáší. Hlavní je, že se modelce daří. Jen jsme zvědaví, jestli se na její udičku někdo chytí.

Reklama

Další články

Načítám