Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stává se, že dva náhradní partneři v reality show Výměna manželek nemohou najít společnou řeč a jejich desetidenní soužití vygraduje v ostré hádky. To je případ Davida a Petry, kteří se představí ve středečním dílu, o kterém už diváci sice mohli slyšet, ale televize jeho odvysílání z programových důvodů posunula.

Petra, která s partnerem Petrem vychovává dceru Míšu, si na deset dní vyzkouší starost o tři děti Karolínu, Ondru a Tondu a také náhradního manžela Davida. Jejich nepříliš harmonické soužití vyústí v ostrou slovní přestřelku, která odstartovala Petřinou žádostí o pomoc směrem k jednomu ze synů.

„Řekla jsem mu: Tondo, až dovečeříš, pojď mi pomoct s prádlem, já nevím, co je čí. Šel a řekl mi: Jdi do pr*ele," svěřila se Petra na kameru. „Třeba se po*er, ale moje děti mlátit nebudeš. Vyhrožovala, že bude mlátit moje děti,“ oponuje David.

Petru rozhořčily vulgární nadávky, kterými David na její konto rozhodně nešetřil. „Nazval mě ku*dou, pí*ou vym*danou. Tak takhle ne, takhle se mnou nebude jednat. Takhle ať si jedná s Věruškou, ne se mnou,“ rozčiluje se blondýnka.

„Řekl jsi mi, že jsem zralá na přesdr*ku, že přes ni dostanu a že mám být řezaná. Asi jako ta tvoje frajerka. Co si to dovoluješ? Jsem snad já tvoje Věruška?“ nedá se Petra.

Na průběh dost možná nejostřejší hádky ve Výměně se podívejte ve videoukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám