Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Kamil Bartošek, jenž nejdřív proslul jako internetový vtipálek Kazma Kazmitch, posléze jako milenec rozvedené Kateřiny Kristelové, má svérázný smysl pro humor, který přesahuje meze zákona. Nedávno se rozhodl vyzkoušet, co jeho nové luxusní SUV umí a s nohou na plynu vytáhl rychlost až na pro mnoho z nás neuvěřitelných 213 kilometrů v hodině. Policejnímu Passatu ale ani v téměř dvousetdvacetikilometrové rychlosti neujel.

Kdo by ale myslel, že postrach všech silničních hříšníků Kazmovi srazí náladu, spletl by se. Když k němu přišla strážkyně zákona, ještě si z ní vystřelil, což ho ale vyšlo dost draho. „Za volantem toho policejního Passatu byla policajtka. Zastaví mě, jde ke mně, stáhnu okýnko a říkám: Za kolik? Ona: Za pět tisíc. Byla celkem hezká, tak říkám: Ok, nasedej. No, neměla smysl pro humor, takže 30 000 Kč v haj*lu a 8 bodů k tomu, ale ten fór za to stál“, popsal celou situaci hlavní aktér na své sociální síti.

Co k tomu dodat, fakt fór za všechny prachy, Kazmo.

Reklama

Další články

Načítám