Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská herečka Alison Brie se zatím nejvíce proslavila v úspěšném seriálu Šílenci z Manhattanu. Tato čtyřicetiletá kráska ví, že má pěknou postavu, a ráda ji také ukazuje. Proto jí určitě nevadilo, že ji paparazzi zvěčnili na pláži v rudých bikinách.

Alison Brie v současné době tráví svůj čas v australském městě Gold Coast, kde se natáčí seriál Apples Never Fall podle knihy Liane Moriarty, která má na svědomí i velmi úspěšnou sérii Sedmilhářky. Chvíle volna trávila na plážích Queenslandu, kde se nebála obléknout si červené bikiny. V dobré náladě skotačila u moře, a jak je patrné z jednoho ze snímků, nálada ji nepřešla, ani když zahlédla fotografy. A určitě se jí nezhorší ani poté, co si přečte komentáře lidí pod článkem v magazínu Daily Mail. „Všechny ženy by měly vypadat jako ona,“ zní například jeden. „Velmi atraktivní a přirozeně vypadající žena! V showbyznysu rarita!“ píše jiný. „Je to kráska v bikinách,“ přidává se třetí.

Alison se v minulosti proslavila rolí studentky v seriálu Zpátky do školy a pak také ztvárněním Gertrudy „Trudy“ Campbell v seriálu Šílenci z Manhattanu. Jejím manželem je od roku 2017 herec Dave Franco, pár se seznámil už v roce 2011. Herečka na svém Instagramu, kde má jeden a půl milionu příznivců, ukazuje střípky ze svého života, nebojí se ale ukázat ani své tělo. Herečka se v minulosti během natáčení několikrát svlékla donaha a zcela bez oblečení se nechala natočit i v rámci vtipné scénky s manželem na sociální síti.

Související témata:
Alison Brie

Reklama

Další články

Načítám