Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety se zasnoubila, avšak loni nakonec musela influencerka a bývalá hvězda reality show VyVolení a Hotel Paradise Nikol Trojanová svatbu s partnerem Lukášem odsunout na neurčito. I nyní brunetka uklidňuje, že zásnubní prsten stále nosí a s veselkou se počítá.

„Pořád je ve hře svatba. Mohla by se uskutečnit letos. Mně by se líbila někde u moře, ale myslím, že na svatbě by měli být rodinní příslušníci, takže by měla být někde v Čechách,“ usmívala se Nikol během rozhovoru pro Super.cz.

Povídali jsme si na 15. narozeninách slavného hardrockového klubu v centru Prahy, kam influencerka dorazila se svou kamarádkou rapperkou Sharlotou (27).

V rozhovoru nám také prozradila, že koupili byt. Než bude hotový, bydlí na chatičce za Prahou.

„My jsme dorekonstruovali chatičku a chystáme se na nový bydlení. Mě všeobecně baví designování, tak se na tom vyřádím. Je to přechodné bydlení, než nám dostaví byt. Jde o novostavbu a mělo by to být na konci roku. Zatím jsme se přestěhovali na chatičku, která je hodinu od Prahy. Od Velikonočního pondělí tam bydlíme a všechny své věci mám zatím zavřené v kontejneru,“ doplnila se smíchem Nikol Trojanová.

Reklama

Další články

Načítám