Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždycky si přála mít velkou rodinu. Kristýna Hoidarová Kolocová, známá ve světě sportu pod přezdívkou Kiki, nosí pod srdcem svého druhého potomka.

Nám se před kamerou svěřila, jak druhé těhotenství prožívá. „To druhé je úplně jiné, než to první. Mám doma už jedno dítě, a tak musím fungovat jinak, než jsem zvyklá. Navíc mi bylo tři a půl měsíce velmi špatně, a tak kombinace malého prcka a nevolností byla náročná,“ řekla Super.cz bývalá reprezentatka v plážovém volejbalu na zahájení akce Pink October 2021, který uspořádal švédský módní řetězec přímo v pražské rezidenci švédského velvyslance.

Prvorozený syn Viktor zatím potřebuje péči, a tak má maminka někdy co dělat, aby vše zvládla. „Zlobit umí hezky. Na miminko se ale těší. Nedá se ale očekávat od dvouapůlletého dítěte, že by mi pomáhal v domácnosti,“ smála se.

Přesto je Kristýna ráda, že bude mít děti věkově blízko u sebe. „Nechtěla jsem děti jako dva jedináčky, ale spíš parťáky, kteří si spolu budou rozumět. Rozhodně nebylo našim cílem mít děti s rozdílem třeba šesti let,“ dodává sympatická zrzka, která by měla přivést na svět holčičku.

Plážová volejbalistka neměla při rození prvního potomka žádné fyzické výhody, ba naopak. „První porod u sportovkyň nebývá příjemný, protože jejich zpevněné tělo se musí rozvolnit. To byl i můj případ. Proces přípravy na porod byl náročný. Porod samotný ale byl jednodušší. Vnímám to jako jednorázovou událost, která má začátek a konec. Stejně jako třeba při zápase. Tak jsem k tomu také přistupovala,“ usmívá se Kristýna.

Úspěšná volejbalistka sice ukončila profesionální kariéru, sportu se ale nevzdává. „Ještě v pátém měsíci jsem si byla zahrát beachvolejbal. Pak mě bolela záda, běhala jsem denně za synem, a tak mi pohyb stačil,“ usmívá se Kristýna Hoidarová Kolocová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám