Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrat ze sedmiměsíční mise v Afghánistánu byl pro dvaatřicetiletého vojáka z povolání Jamieho dvojnásobně radostný. Nejenže konečně mohl být se svou rodinou, ale z jeho manželky se stala krasavice, kterou mu dnes závidí široké okolí.

Osmadvacetiletá Anikka Price z Discotu v Oxfordshire vždy nebývala taková kulička, ale žal a stesk po manželovi, který byl často pryč, zaháněla u televize a pojídáním všeho, co jí přišlo pod ruku. Následky na sebe nenechaly dlouho čekat a na Jamieho tak po každém pobytu v zahraničí doma čekala otylejší a otylejší žena. Když tloustnutí vyvrcholilo do fáze, kdy se Anikka styděla vyrazit s dětmi na koupaliště, řekla si dost a nechala si u odborníka vytvořit dietní plán ušitý na míru.

Stalo se tak v době, kdy byl Jamie opět služebně pryč. Její dieta obsahovala kombinaci polévek, zeleninových koktejlů a kaší. Angličance se nakonec během půl roku podařilo shodit půl metráku! Z původních 105 kilogramů se dostala na 54.

Anikka před příjezdem manžela kompletně obměnila šatník, nakoupila si i lodičky na podpatcích a přišla ho přivítat i s dětmi na letiště. Není divu, že ji ani nemohl poznat!

Související témata:

Další články

Načítám