Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že Dolly Buster (42) pověsila svou dřívější profesi pornoherečky již definitivně na hřebík a nyní se chce plně věnovat umění, a to konkrétně malování. Přestože někomu mohou připadat její díla kýčovitá, vnadná Dolly je vystavovala již v několika německých galeriích a samotné obrazy jdou na dračku. Cena jednotlivých děl se přitom pohybuje v rozmezí 100 – 200 tisíc korun.

Dolly Buster rozená Nora Dvořáková vystavovala již například kolekci svých 31 obrazů plných ženských ňader, zadečků a smyslných rtů v nadživotní velikosti v německém Fuerthu, nyní je výstava k vidění na německém ostrově Sylt.

Buster, která včera oslavila dvaačtyřicáté narozeniny, dlouho nevěděla, čemu se po kariéře ve filmech pro dospělé věnovat. Zkoušela herectví, zpěv a dokonce i psaní, ale nakonec se našla právě v malování obrazů s erotickou tematikou. Známá herečka se silikonovými ňadry a vosím pasem kreslí uhlem a poté technikou nástřiku aplikuje olejovou barvu, a to většinou originálním způsobem - pomocí bičíku.

Reklama

Další články

Načítám