Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S odhalováním neměla Aneta Krejčíková (32) nikdy problém. A to jak před televizní nebo filmovou kamerou, tak ani na sociálních sítích. Čas od času tak hvězda seriálu Ulice pošle do světa snímek, který by si ostatní nechali jen v mobilu, vnadná blondýnka se ale provokace nebojí.

Svršky odhodila dvojnásobná maminka i tentokrát, nechala si jen část spodního prádla. V posteli se herečka vyfotila jen v modrých krajkových kalhotkách a vnady, které si nechala před několika měsíci upravit, zakryla rukou. Předvedla tak i svou figuru, na které po narození dětí zapracovala. „Zhubla jsem, nežeru. Mám furt hlad, ale funguje to," prozradila Super.cz.

Po Ornelle Koktové a Ivě Pazderkové je to další známá tvář, která šla během léta s kůží na trh kvůli menstruačním kalhotkám. „Ženy jsou cyklická stvoření. Asi i muži, ale u žen jsou ty fáze - měsíc co měsíc víceméně jak přes kopírák,“ svěřila se Aneta, která našla u svých fanynek po slovech o menstruaci pochopení. I tak se našli odpůrci.

„Dávám srdíčko za pěkné fotky a text... Ale proboha zastavte někdo to placené partnerství s menstruačními kalhotkami,“ svěřila se jedna ze sledujících, která rozohnila další ženy, Aneta se však negativním komentářem nenechala rozhodit. „Je to jediná dlouhodobá spolupráce, kterou mám, poněvadž za tím stojím. Stále potkávám spoustu žen, co ještě stále používají jednorázové menstruační pomůcky, a tomu zase moc nerozumím já,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám