Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře dokumentu Tady Havel, slyšíte mě? praskala Jízdárna Pražského hradu ve švech. Mezi zástupy hostů se vlivní muži Česka rozhodně neztratili. Už proto, že tentokrát vzali svoje drahé polovičky. A to se tak často nestává.

Mezi prvními dorazil poradce prezidenta Petra Pavla Petr Kolář, kterého doprovodila partnerka Světlana Witowská. Moderátorka a bývalý velvyslanec v Rusku se náramně sladili. Čím? Žvýkali jako o závod. V tomto ohledu ten večer neměli konkurenci.

Zaujaly ale i další dvojice. Například bývalý generální ředitel České televize Petr Dvořák. V době, kdy šéfoval veřejnoprávnímu médiu, objevoval se ve společnosti zpravidla sám. Tentokrát dorazil po boku manželky, na kterou má teď evidentně víc času, a ona si toho, soudě dle spokojeného výrazu, nesmírně váží.

Na Hrad dorazil i jeho bývalý kolega, programový ředitel Milan Fridrich. I on vzal s sebou partnerku Evu a náramně jim to spolu slušelo.

Sám jako kůl v plotě nezůstal ani výkonný ředitel karlovarského festivalu Kryštof Mucha, doprovodila jej manželka. Na premiéře se setkal i se svým dlouholetým parťákem, prezidentem zmíněného filmového svátku Jiřím Bartoškou (77). I ten dorazil se svou ženou Andreou.

Reklama

Další články

Načítám