Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na sociálních sítích si Vlastina Svátková (42) na dokonalou ženu, která zvládá všechno levou zadní, rozhodně nehraje. Reálným popisem svého rodinného života naopak baví své fanoušky a zejména ostatní maminky.

„Odezvu mívám hodně, právě možná proto, že se tam prezentuju taková, jaká opravdu jsem. Přiznám, že se s manželem občas pohádáme, že děti zlobí, že jsem unavená a vyčerpaná. Ukazuju ten život takový, jaký je. A to těm ženám je blízké, protože se v tom poznávají,“ řekla herečka, která nejraději popisuje dramatické zážitky z cestování se svými třemi syny Adamem, Kryštofem a teprve dvouletým Matyášem.

„Já mám živé děti a ten nejmenší je přesně ve věku, kdy ho člověk neuhlídá. Je zvědavý, utíká a neposlouchá. S ním jsem minulý rok letěla sama letadlem a řekla jsem, že už nikdy víc,“ svěřila Super.cz trojnásobná maminka, která se i letos chystá s celou rodinou na zahraniční dovolenou.

„Minulý rok jsme byli v Lago di Garda u jezera, tam je to pro děti ideální a můžeme tam dojet velkým autem, nemusíme celá rodina letět. Takže pojedeme tam a pak bychom chtěli ještě s manželem a nejmenším dítětem někam po Evropě,“ prozradila Vlastina s tím, že se termín bude odvíjet od její práce, neboť ji v létě čeká natáčení dvou projektů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám