Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězové první řady reality show Love Island Laura Chrebetová a Martin Kulhánek budou brzy rodiči. Radostnou novinku oznámili koncem minulého roku a fanouškům aktuálně sdělili, zda se dočkají holčičky, nebo chlapečka.

„A můžeme vybírat kopačky. Chlapeček,“ uvedli manželé k videu, na kterém rozkrajují bílý dort. A právě po rozkrojení, které ukázalo modrou náplň, se odhalilo, že se dočkají syna.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty gratulací. „V podstatě je to jedno. Hlavně, že je a že bude zdravé. Gratulace,“ napsala fanynka. „Jeej, krásné. Gratuluji,“ vzkázala účastnice Survivoru Xénia Gregušová. „Gratuluji. Já to z tebe cítila, že to bude kluk,“ uvedla sledující, se kterou se další shodují.

Martin a Laura jsou důkazem, že i reality show skutečně může přinést pravou lásku. Výhru z Love Islandu investovali do vlastního bydlení, minulý rok se vzali a teď se těší na ten nejkrásnější dar, který může život přinést.

Další články

Načítám