Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Marie Doležalová (37) se po delší době pochlubila fanouškům společným snímkem se svým partnerem Markem Zelinkou (37). Zavzpomínala na to, jak se do sebe zamilovali ve StarDance a krásným způsobem mu vyznala svou lásku, která trvá už osm let. A přežila i jejich hádky. Ty, jak si populární herečka nyní všimla, měli mezi sebou ostatně už od dob StarDance.

„Babička a děda pustili dětem Stardance. Mě nejvíc zaujalo, jak se hádáme v medailonku, no jo, to je furt to stejný, jako teď. A ta uražená Marie, co odchází od Marka, je úplně přesně stejnej výraz jako uražená Alfí, když jde pryč ode mě,“ viděla v sobě i svou dceru.

„Pamatuju si na ty první tréninky. Zpocená, naprosto neschopná, a hlavně rozhozená, pořád něco komentuju, vymýšlím, proč to nejde. Běželo mi hlavou, že jestli mě někdy nějakej chlap viděl v mojí horší verzi než tenhle kluk tady? Asi těžko. To byla taková zátěžovka, že to bylo fakt hodně daleko od toho, jak se člověk uměle ukazuje naprosto hupr čupr na pomyslným prvním rande,“ nechala se slyšet Doležalová.

Ta vzápětí přiznala, že by spolu na žádné první rande dobrovolně nešli. „Ale pořád jsme o všem hrozně moc mluvili a rozebírali to, a intuitivně jsem cítila, že tenhle kluk má dobrý nápady a že to cejtí, i když neví přesně, jak na to, takže jsem mu hned dost nelogicky úplně důvěřovala, co se týkalo tvorby, a podporovala jsem ho v těch jeho šílenostech. Myslím, že tohle je láska, najít někoho, kdo mi připomíná, kdo jsem a o kom vím, kdo je, a ve slabých chvilkách mu to zase připomenu já,“ rozněžnila se herečka, jež s Markem Zelinkou StarDance dokonce vyhrála.

„Co chci říct? Vlivem toho stresu jsme si zvykli se instantně hádat a hádku přeměnit v debatu a debatu v usmíření. A to jsem se nikdy, za žádnou cenu, v žádným jiným vztahu neuměla hádat. Osm let, neskutečný, jak to utíká. Jako by to bylo včera. Miláčku, já vím, že nemáš instáč, takže si to nepřečteš, ale zdá se mi, že tohle jsme teda vyhráli,“ zakončila své vyznání Doležalová.

Reklama

Další články

Načítám