Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka MasterChefa Veronika Beskydiarová alias Besky je šťastně zadaná. Od loňského roku neskrývá svou lásku a září po boku hvězdy seriálu Zlatá labuť. S Adamem Vaculou se dokonce nedávno objevila na jednom place, když si střihla v Labuti miniroli. Změnit kariéru však neplánuje.

Přestože je oblíbená pekařka a cukrářka fotogenická a sociální sítě zaplňuje nejen svými výtvory, ale i sexy snímky, chce se držet svého kopyta. Besky nechyběla na otevření nového butiku, kde předvedla svou figuru v přiléhavém modelu Martiny Pipkové Loudové. „V životě bych se nestylizovala do role modelky. Cítím se skvěle, protože miluji, když šaty lichotí postavě, ale nemám s tím zkušenost. Já jsem cukrář a pekař,“ svěřila se Besky, která připravuje už svou druhou knihu.

S Adamem Vaculou žije známá cukrářka od začátku jejich vztahu a nyní si zařizují první společné bydlení, zamilovaný pár investoval do nemovitosti. Nejdůležitější místností pak byla pro Besky kuchyně. „Teď jsem doma nevařila, protože jsem neměla kuchyni, akorát jsme se stěhovali a za 8 dní už budeme mít kuchyni a budu moc ráda vařit. Protože vaření je pro mě psychohygiena, a i když vařím celý den v práci, tak ráda přijdu domů a dám tu lásku na talíř i doma,“ svěřila se nám vítězka MasterChefa.

Černovlasá Slovenka zhubla za několik měsíců 14 kilo, podařilo se jí to mimo jiné i díky změně psychiky. Svých výtvorů, sladkého a dobré kuchyně se vzdát nehodlá. „Ta kuchyně je koncipovaná tak, že je skoro největší v bytě, je to srdce bytu, je tam velký kuchyňský ostrůvek a každý může přiložit ruku v dílu. Myslím, že i Adam miluje dobré jídlo,“ dodala Besky.

Související témata:
Veronika Beskydiárová (Besky)

Reklama

Další články

Načítám