Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen pár měsíců po výhře ve druhé řade reality show Love Island šla Denisa Valová pod kudlu. Blondýnka si v loňském roce nechala vylepšit svůj hrudník, kterým se od té doby ráda chlubí.

Své trojky od té doby influencerka a studentka zubního lékařství ve společnosti předvádí v modelech s hlubokým dekoltem. Pro ni to byl splněný sen, přítel Kryštof Novák, se kterým show vyhrála, zprvu příliš nadšený nebyl. „Moc se netvářil. Když jsem mu to řekla, neuměl si to moc představit. Teď to ale myslím hodnotí velmi pozitivně,“ svěřila se Super.cz blondýnka.

Denisa si užívá v Karibiku, odkud poslala střípky ze svého pobytu. Na bílých písčitých plážích v letovisku Punta Cana v Dominikánské republice předvedla své vysportované tělo jen v bikinách.

Při slunění si však dekolt troku přismahla. „Prsa se ti nějak připálily, ne? Vidím velký rudý,“ napsal jí jeden z fanoušků k fotkám. „Dokonalá,“ komentovala jedna z fanynek. Denisa by si na svůj hrudník i několik měsíců po operaci měla dávat pozor, na což ji u fotek upozornil i její lékař. „Ale jizvy jsou schované a natřené padesátkou,“ dodala blondýnka.

Související témata:
Denisa Valová

Další články

Načítám