Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka České Miss 2018 Lea Šteflíčková (26) je těhotná. Krásná brunetka oznámila radostnou novinku na svých sociálních sítích, kam přidala fotku nejen se svým partnerem Michalem, ale také s ultrazvukem.

„Naše malá baby girl. Už se tě nemůžeme dočkat. Březen se blíží,“ napsala Lea Šteflíčková k romantickému snímku z Thajska. „Dva měsíce jsme plánovali, jak si uděláme baby shower v Thajsku. Ale bohužel nám to doktor na poslední kontrole omylem řekl. Takže aspoň takto,“ podotkla s úsměvem.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spousty gratulací a milých zpráv. A to zejména z řad influencerek, ale také královen krásy. Budoucím rodičům pogratulovala Dominika Myslivcová, Barbora Stříteská, Denisa Spergerová, Klára Vavrušková nebo Hanka Dědková.

Lea Šteflíčková už se na společenských akcích příliš neukazuje. Na modeling zatím úplně nezanevřela, přesto už pro ni není jedinou prací. Také soukromí si střeží, avšak nám nedávno oznámila, že je šťastná. „Mám se krásně a tím bych to tak nechala. Jsem zamilovaná, to ano. To prozradit můžu,“ řekla Lea Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám