Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak na Nový rok, tak po celý rok, říká se. Americká herečka a moderátorka Brooke Burke má letos příjemně nakročeno, jelikož první den roku strávila v klidu a pohodě v Malibu u bazénu. Dvaapadesátiletá Brooke očividně ani o svátcích nepustila uzdu svým chutím a její novoroční forma je bezchybná.

Při pohledu na herečku asi nikdo nepochybuje, že si na své postavě zakládá, a rozhodně ji nemá zadarmo. Proslula totiž i svým cvičebním programem a právě fitness je její velkou vášní. Je až k nevíře, že je Brooke zároveň čtyřnásobnou maminkou.

Brooke v USA platí za výraznou televizní osobnost a její profesní záběr je vskutku široký. Moderovala například na stanici E!, dále ranní televizní show, soutěž Miss America, fotí pro nejrůznější pánské i fitness časopisy, mívá epizodní role v seriálech a v roce 2008 se stala královnou tanečního parketu, když zvítězila v sedmé řadě soutěže Dancing with the Stars.

V osobním životě ovšem už takové štěstí neměla. První manželství s plastickým chirurgem Garthem Fisherem, s nímž počala dvě dcery Neriah a Sierru, se jí rozpadlo po čtyřech letech. V roce 2020 se pak rozvedla i s druhým manželem hercem Davidem Charvetem známým ze seriálu Pobřežní hlídka. I s ním sdílí péči o dva jejich potomky – dceru Heaven a syna Shayu. Od roku 2019 tvoří pár se Scottem Rigsbym, s nímž se i zasnoubila, tak snad to do třetice vyjde.

Související témata:
Kondice

Reklama

Další články

Načítám