Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdy letošního ročníku StarDance jsou známé a reakce fanoušků oblíbené show na sebe nenechaly dlouho čekat. Už se neřeší konec porotce Zdeňka Chlopčíka, ale to, kdo z VIP je víc sympatický a bez koho by se diváci klidně obešli.

„Pánský výběr mě zaujal více,“ nechala se v diskuzi na Facebooku České televize slyšet divačka Hana. „Pánské složení daleko převyšuje to dámské,“ přitakala Eva.

„Pánské složení je teda super, o zábavu máte postaráno s Patrikem Hartlem,“ doplnila je Hana. „Patrik Hartl? To se snad začnu koukat,“ smála se Simona, která je z angažmá populárního spisovatele s nezaměnitelným smíchem nadšená.

„Je zajímavé, že třeba ženské složení mi moc nesedlo. Ne všechny ženy, ale prostě pár je tam takových, že se mi moc koukat nechce. Nicméně mužské složení je velmi sympatické,“ zhodnotila letošní osazenstvo Šárka.

„Těším se na Filipa Blažka,“ prozradila Alena, která rozhodně nebyla jediná. Řada divaček jí dala za pravdu s tím, že herec byl jejich dětská láska. „Pan Jiří Ježek,“ přidala svůj názor Tereza.

„Neskutečné se stalo skutečným. Pan Hartl je stydlín a jde do toho! Já snad pojedu na živák! To bude super! Těším se na něj, na Filipa Blažka, na Oskara Hese a z holek na Martu Dancingerovou,“ uvedla Kačka.

I ti, které fanoušci StarDance nejmenují, nebo je dokonce hejtují a nad jejich účastí kroutí nechápavě hlavou, mohou dost překvapit. Ať už jde o sympatickou kuchařku a influencerku Ta Thuy Dung, známou jako Chili, nebo třeba zpěváka Ondřeje Rumla, který je pro diváky zatím velkou neznámou.

Reklama

Další články

Načítám