Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třetí světová válka českého šoubyznysu je u konce. Agáta Hanychová (39) zakopala válečnou sekeru s Hankou Chymčákovou (27). Profesionální rebelka se se svou bývalou manažerkou a nejlepší kamarádkou v jedné osobě znepřátelila loni v létě. Chymčáková se totiž dala dohromady s hokejistou Jiřím Hudlerem (27), se kterým před osmi lety chodila právě Hanychová. Agátu zrada nejlepší přítelkyně naprosto zdrtila. Celá situace se vyhrotila až do takové míry, že tehdy těhotná Hanychová obvinila Chymčákovou z toho, že díky stresu málem přišla o dítě.

Dnes už je ale nad vztahovým Bermudským trojúhelníkem nebe bez mráčku. „Už spolu komunikujeme. Začali jsme si psát a začínáme se pomalu sbližovat,“ říká Agáta v našem exkluzivním videu. „Na společné rande ve třech bych to ale neviděla,“ směje se Hanychová.

Nebylo by to poprvé, kdy Agáta šla svým slavným nepřátelům vstříc s bílým praporem. Po mediální bitce se usmiřovala s Kateřinou Kristelovou (44), vyčistila dusnou atmosféru s Vlaďkou Erbovou (42) a smířila se dokonce i s úhlavní nepřítelkyní číslo jedna Simonou Krainovou (51).

Reklama

Další články

Načítám