Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že Tomio Okamura definitivně skončil v pořadu TV Barrandov je rozhodnuto. A televize má jasno i v tom, kdo se objeví na obrazovce místo něj. Vrátí se legendární hlasatel Saša Hemala, který pořad Dobrý večer, Česko! uvede již příští středu.

„Pan Hemala posílí tým profesionálů, s nimiž jsme se dohodli na účinkování v debatním pořadu Dobrý večer, Česko!,“ uvedl ředitel programu Janis Sidovský s tím, že někdejší hlasatel České televize bude pořad moderovat poprvé ve středu 1. února.

TV Barrandov respektuje rozhodnutí původně angažovaného Okamury relaci opustit ještě před začátkem vysílání, ačkoliv se jeho stanovisko dozvěděla až od zástupců médií. Sám Okamura tvrdí, že se pokoušel televizi kontaktovat, ale marně. Rozhodl se odejít, neboť se mu nelíbilo cenzurování hostů.

Dobrý večer, Česko! je nový debatní pořad. Vedle politiky a ekonomiky zde zazní také témana z oblasti kultury, zdraví a životního stylu. Pořad, který se rozběhne příští pondělí, budou každý všední den uvádět Martina Kociánová, Alexander Hemala a další.

Související témata:

Další články

Načítám