Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šílená sestra postavy, kterou hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě Dana Morávková (40), byla scenáristy odstěhována do Hamburku a z obrazovky zmizela. Super.cz pátral, co se stalo s její představitelkou, herečkou Kristýnou Janáčkovou. Je k nepoznání.

Kristýna prozradila, že se od natáčení seriálu nenechala ani jednou ostříhat a je pravda, že ji teď na ulici nepozná nikdo. "Ale chystám se vrátit k účesu, který jsem měla v Ordinaci. Líbil se mi," dodala. Herečka poté, co zmizela z oblíbeného seriálu, nezahálela. "Točila jsem pro Primu Aféry a pro Novu Policii Modrava, kde mám epizodní roli. A snad vyjde některý z dalších projektů, pro které jsem byla oslovena," vypočítala.

Věnuje se také divadlu. "Hraju ve Zdravém nemocném, kde má hlavní roli Karel Roden, a v Benátkách pod sněhem. Obojí jsou to zájezdová představení, tak mne mohou vidět diváci všude po Česku," upřesnila.

Protože momentálně nic netočí, čas využívá k cestování. "Když nepočítám léto, kdy jsem byla na řeckém ostrově Zakynthos, tak jsem stihla navštívit Benátky, Kodaň a konečně i Paříž. A v zimě bych ráda někam za teplem. Do Thajska anebo na plavbu po Karibiku," svěřila herečka, které pořádné horko opravdu nevadí. Důkazem toho je, že jsme ji potkali na lekci bikram jógy, kde ve dvaačtyřiceti stupních cvičila s bývalými seriálovými kolegyněmi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám