Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Antonín Holub je synem Barbory Hrzánové a Radka Holuba. Vnuk legendárního herce Jiřího Hrzána (†41) žije ve Francii, kde se věnuje herectví. Nyní se ale představil i českým divákům.

To, že ho vždy budou porovnávat s rodiči, a především s dědečkem, který patřil mezi nejlepší herce své generace, mu nijak nevadí. „Je to součástí mě, je to má rodina. Moc si toho vážím. Mám to odmalička. Beru to tak, že to tak je. Zároveň jsem rád, že jsem mohl studovat ve Francii, na chvíli se tam schovat a být sám za sebe, to bylo také příjemné,“ svěřil se Super.cz po premiéře komedie Dobře rozehraná partie v pražském Divadle Kalich, kde si poprvé zahrál v češtině, a navíc s oběma rodiči.

Sám se ale zatím nedokáže rozhodnout, jestli chce dělat kariéru u nás, nebo ve Francii. „Nevím, teďka jsem tady s touto hrou a tím, že hraji s mámou v kapele Condurango, tak začínám pendlovat a zkouším hrát na obou polích a uvidím, jak mě to bude dlouho bavit. Jak dlouho vydržím to cestování, je to organizačně náročné, ale uvidím,“ dodal talentovaný mladík.

Reklama

Další články

Načítám