Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že jablko nepadá daleko od stromu, se dá často říct nejen o vlastních dětech, ale třeba i o dětech nejbližších příbuzných. Neteř Nicole Kidman (56) se v Austrálii proslavila před kamerou, a navíc i fyzická podoba se slavnou tetou by se našla.

Lucia Hawley (25) je v Austrálii vnímána jako „nepo“ baby čili dítě, které se k úspěchu dostane hlavně díky tomu, že pochází ze slavné rodiny. Ona sice dobré vztahy s rodinou nepopírá, zároveň se však takovému označení brání, v televizi si dlouho sama vyšlapávala cestičku ve zpravodajství, než získala post moderátorky. Novinařinou se živí i její maminka Antonie. „Mám to štěstí, že je mám obě (maminku a tetu) jako vzory – nejenže jsou úžasné ve své práci, ale také jsou velmi sebevědomé a jsou také velmi intelektuální,“ řekla The Daily Telegraph. Letos se Lucia stala moderátorkou oblíbené televizní show, ve které zpovídá celebrity.

Neteř Nicole Kidman je šťastná i v soukromí. Teprve nedávno veřejně oznámila, že je v jejím životě už dlouho jen jeden muž a že se konečně chtějí sestěhovat. A štěstí má Lucia, i co se týče fyzického vzezření. Fotografové ji přistihli během koupačky v australském Camp Cove, kde se nebála osvěžit, i když současné teploty dosahují v průměru ke dvaceti stupňům. Postavu má bezchybnou a i v obličeji mnoha lidem připomíná svou slavnou tetu. Na to, jak je na tom s podobou, se můžete podívat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám