Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po dramatickém víkendu, kdy Agáta Hanychová (38) odletěla s dětmi a manželem Miroslavem Dopitou (39) do Disneylandu v Paříži a její dceru Rozárku hlídala babička Veronika Žilková (62) s chůvou, což prý nevěděl otec Rozárky Jaromír Soukup (55), a tak se strhla mediální přestřelka, došlo k prvnímu setkání znesvářených expartnerů.

Soukup dokonce o víkendu poslal do domu Agáty Hanychové policii, protože prý nevěděl, kde se jeho dcera nachází, což rozčílilo jeho „extchyni“ Veroniku Žilkovou, která do celého rodinného sporu zapletla i ministra vnitra Víta Rakušana, z čehož si dělal legraci i populární autor vtipných koláží TMBK.

Z Paříže Agáta přiletěla v neděli krátce po 22. hodině večer. V pondělí v deset dopoledne již dle předběžného opatření předávala před svým domem v Suchdole dceru Rozárku Jaromíru Soukupovi.

Kdo by ale čekal slovní přestřelku, spletl by se. Soukup i Agáta si udrželi chladnou hlavu, ani se na sebe nepodívali, a setkání tak trvalo doslova jen pár minut.

Soukup dorazil před dům Hanychové v 9:59. Z náruče Hanychové převzal dceru, usadil ji do autosedačky a minutu po desáté už i s Rozárkou nabral směr Strančice, kde bydlí.

Reklama

Další články

Načítám