Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Manhattanu dál probíhá natáčení nové série seriálu A jak to bylo dál... se Sarah Jessicou Parker (59) v hlavní roli. V pokračování jednoho z nejúspěšnějších seriálů všech dob (Sexu ve městě) se očividně objeví i jedna velká láska sloupkařky Carrie Bradshaw, a to Aidan...

Aidan Shaw, jehož ztvárňuje John Corbett, byl po 'panu Božském' zřejmě její největší seriálovou slabostí. A ten, kdo právě jejich vztahu fandil, se zřejmě má na co těšit. Podle posledních záběrů z natáčení je jasné, že se v životě Carrie objeví znovu.

Jak jeho postavu scénáristé pojmou, je však zatím zahaleno tajemstvím. Soudě podle vášnivého polibku, který mezi oběma postavami proběhne na schodech před domem, kde Carrie bydlí, to ale bude stát za to.

Jak je známo, s panem Božským to skončilo tragicky, zemřel už v první sezoně nového seriálu, což především fanynky tehdy doslova šokovalo. Plamen vášně ale u Carrie s Aidanem možná znovu zažehne.

Zajímavé prý bylo sledovat, jak se k sobě herci chovali i poté, co bylo po scéně. Podle očitých svědků mezi herci zřejmě funguje chemie. Jejich polibek by tomu docela nasvědčoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám