Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hokejový brankář a model Marek Peksa se objevil ve světě šoubyznysu po návratu ze zahraničního angažmá, když natočil videoklip s Lucií Vondráčkovou (44), s níž byl nějaký čas spojován i v soukromí. Poté se ve společnosti objevoval s herečkou Kairou Hrachovcovou (49). Ze světla reflektorů se stáhl, po dlouhé době se objevil v porotě soutěže Dívka roku a vzal s sebou i aktuální partnerku.

"Věnuji se hlavně posilovně, kterou mám pronajatou u nás v Šumperku. Hokeji už jsem dal také vale, občas si zahraju amatérsky. Na profi bázi to stačilo, bylo mi řečeno, že jsem na to starý. Ale fotomodelingu se ještě věnuju, na září mám pár focení," řekl Super.cz fešák, který si vysloužil přezdívku "český Aquaman" díky své vysoké svalnaté postavě a dlouhé hřívě vlasů, která mu stále zůstala.

Usadil se, i co se soukromí týče. Do pražského Divadla pod Palmovkou dorazil s přítelkyní Mirkou, s níž už je dva roky a žijí ve společné domácnosti. Mirka, která pracuje na obecním úřadě a studuje stavební fakultu, dobře vychází i s jeho dcerkou, kterou má z bývalého vztahu. "Na svatbu je ale času dost," míní Marek, který prozradil, že se ženami ze šoubyznysu ze své minulosti už vůbec není v kontaktu.

Reklama

Další články

Načítám