Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno
Článek

Victoria Beckham (50) vždy platila za dámu, která, co se týče vzhledu, nikdy nešlápne vedle. Jedné věci ale dodnes lituje i ona sama. A to prsních implantátů, kterými si před lety nechala vylepšit hrudník. Teď přišly znovu na přetřes v souvislosti s její dcerou.

Štíhlá figura, silný make-up, žádný úsměv. Ne nadarmo se Victorii Beckham ještě za časů Spice Girls říkalo Posh neboli nóbl. Přestože zpěvačka v minulosti nejdříve o vylepšení svého poprsí nemluvila, a dokonce se ho snažila popřít, nakonec musela s pravdou ven a úpravu přiznala. Svých implantátů se ale nakonec zbavila a teď promluvila o tom, že operace (nebo operací) lituje. „Upřímně, byla bych radši, kdybych je nikdy neměla,“ řekla magazínu Allure s tím, že by byla ráda, kdyby si o takových úpravách mohla promluvit se svou dcerou. „Byl to jeden životní okamžik a myslím, že s ní mohu sdílet svoje zkušenosti. Ale ještě tam nejsme,“ řekla na adresu dcery Harper, které je dvanáct let.

Victoria prozradila, že chce učit svou dceru, aby si vážila své přirozené krásy. Když jí Harper řekla, že má mezeru mezi zuby, Victoria jí na to odvětila, že je to její šťastná mezera. A po stížnostech na mateřské znaménko jí zase dala jako příklad Cindy Crawford, kterou piha na obličeji proslavila. Jediná dcera Beckhamů se prý hodně zajímá o módu a také o make-up, přestože je náctiletá teprve dva roky. A její máma je šťastná, že s ní taková témata může probírat. Se syny Brooklynem (24), Romeem (21) a Cruzem (18) se asi řešily trochu jiné věci.

Reklama

Další články

Načítám