Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Této rodačce z Nižného Novgorodu je pětatřicet let, během nichž toho už hodně stihla. Udělala závratnou kariéru v modelingu - její přezdívka Supernova je ostatně všeříkající -, aniž by se vzdala osobního a rodinného života: dvěma partnerům porodila celkem pět dětí.

Poté, co Natalia Vodianova v 17 odjela do Paříže, se téměř okamžitě stala hvězdou. Přehlídek, editorialů, kampaní. Pracovala snad pro všechny prestižní značky od H&M, Calvina Kleina, Miss Sixty, Etam přes Marc Jacobs a Stuart Weitzman až po Pradu, Givenchy, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Chanel, Gucci nebo Diane von Fürstenberg.

Od posledně zmíněné značky, respektive návrhářky, měla šaty připomínající župánek i na Met Gala, odkud pocházejí fotky. A jejich autorka Vodianovu na akci i doprovodila. I s dalšími designéry ji pojí přátelství, stejně tak s fotografy včetně Maria Testina. Míru její popularity lze odvodit i z toho, že podle ní byla vytvořena panenka Barbie.

V listopadu 2001 se Natalia v osmém měsíci těhotenství vdala za Justina Portmana, s nímž má syny Lucase a Viktora a dceru Nevu. Deset let od svatby ohlásili rozchod. S nynějším partnerem Antoinem Arnaultem má modelka syny Maxima a Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám