Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) dbá úzkostlivě nejen na to, co jí, ale také na to, jaké přípravky na své tělo používá. „Jako každá ženská i já ráda objevuju kvalitní kosmetiku, která je dobrá pro pleť a neškodí. Jsem ráda, že existují produkty na přírodní bázi,“ říká hubená modelka.

Ptali jsme se Verešové, jestli také podlehla aktuálnímu trendu detoxikace a zda takovou očistnou kúrou prošla. „Hodně o tom teď slyším. Pro tělo je to dobrá věc. Dřív to měli naši předkové jako součást života. Přešli podzim a jaro detoxikační kúrou, půstem. Maso hlavně nebylo na stole každý den,“ řekla nám v rozhovoru Andrea.

Radikální půst ale modelku nečeká, není prý důvod. „Zásadní drastické diety nepodstoupím. Na to nemám odvahu a moje tělo by to nezvládlo. Dvoudenní očista, jako jsou zeleninové šťávy, lehká strava a saláty, je určitě fajn. Mám ráda detoxikační čaje a dostala jsem i přípravek na vyčištění střev. To je taková týdenní kúra. To se ale teprve chystám vyzkoušet na podzim,“ prozradila své plány na velký úklid organismu Andrea Verešová.

Související témata:
Očista

Reklama

Další články

Načítám