Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější česká kulturistka Věra Mikulcová se na sociálních sítích pravidelně chlubí střípky ze svého soukromí. Ve společnosti se však objevuje sporadicky. Tentokrát udělala výjimku a nenechala si ujít slavnostní křest knihy, na který dorazila i se svou přítelkyní.

Mikulcová se stala kmotřenkou nového detektivního románu Měkká půda, který se pokřtil v prostorách luxusního hotelu v Karlíně. Přestože bylo avizováno, že na akci dorazí česká kulturistka v koktejlkách, nestalo se tomu tak. „Autor knihy Petr Novotný si to přál, ale já je opravdu nenosím,“ řekla se smíchem kulturistka, která na nabídku pokřtít knihu neváhala kývnout.

„Zajímají mě zajímaví lidé, co něco dokázali. V naší republice je bombastické, když někdo vyčnívá z davu. Češi si jedou za svým a Petr je jeden z mála a jiný, jako já. A sedne mi jako člověk,“ svěřila se Super.cz kulturistka, která se ve volném čase ráda pustí do čtení knih.

Letos měla kulturistka na soutěži Olympia Masters 2023 v Rumunsku velký úspěch s dostala se mezi nejlepší desítku. Od náročného cvičení má nyní pauzu. „Připravuji se až na rok 2025, teď mám do prosince a do Vánoc volno. Od roku 2024 se připravuji na objem a další rok bych chtěla zase vyrazit. K objemu se může jídlo jakékoli, takže bude pohoda a pak začne zase dieta,“ svěřila se Věra Mikulcová, která na křest knihy vyrazila se svou přítelkyní.

Na sociální síti ukazují pravidelně nejen své soukromí, ale také recepty, které si doma připravují. A právě to mají společné. „Jana také cvičí, ale určitě míň než já, a ráda vaří,“ dodala Věra Mikulcová s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám