Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější česká kulturistka Věra Mikulcová (42) má na svých sociálních sítích tisíce fanoušků. S těmi sdílí střípky ze svého běžného dne, sportovní úspěchy, tipy zdravého životního stylu a čas od času zabrousí i do své minulosti.

Tentokrát se svými příznivci sdílela archivní snímek, který vznikl před jedenácti lety v režii profesionálního fotografa.

„Kdo jste závodil okolo roku 2010, pamatujete na skvělého fotografa Jaroslava Trnku? Jeho nápady na focení a výborné oko na svaly vykouzlily vždy nejlepší výsledek,“ uvedla Věra Mikulcová ke vzpomínkovému snímku, na kterém pózuje na koženém gauči tak, jak ji pán bůh stvořil.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevila spousta milých vzkazů. „Věru, na tu fotku by měl být zbroják,“ napsala fanynka. „Wow, moc ti to sluší, Věrku,“ uvedla další k archivnímu pokladu Věry Mikulcové. „Nádherná fotka, ale to ani jinak nejde. Vy jste, Věrko, překrásná, a ty oči,“ podotkla další, se kterou spousty souhlasí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám