Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší ze sester Williamsových, Venus (31), se v pondělí ukázala na tenisovém kurtu při zápasu s Akgul Amanmuradovou z Uzbekistánu v opravdu nelichotivém úboru. Během právě probíhajícího Wimbledonu se Venus nejspíš chtěla blýsknout originálním oblečkem. Nadělala tím více škody než parády. Bílý šortkový overal volného střihu nechal při každém ohybu tenistky nahlédnout, co skrývá pod ním. Pohled to nebyl zrovna sexy.

Britský Daily Mail se dokonce nebál tento model nazvat módní katastrofou. Napsal, že Venus má se sestrou Serenou (29) hodně společného. Obě patří mezi tenisovou první ligu, obě mají příšerný smysl pro módu. Zahraniční média popisují tenisový outfit, který si Venus vzala, jako pytel, v jehož volné vrchní části vypadá poprsí Venus povisle. Podivují se nad jejím vkusem. Overal totiž pochází z její vlastní kolekce oblečení, kterou navrhla pro značku EleVen.

Nejpodivnější byl však na Williams pohled zezadu, když se sehnula. V prostřihu na zádech byla vidět sportovní podprsenka, která zřejmě měla být tělové barvy. Výrazná byla více než dost. Stejně jako vykukující žluté elastické kraťáskové kalhotky, které měla Venus oblečené pod bavlněným overalem.

Formu však má Venus výbornou. S hráčkou z Uzbekistánu si hravě poradila ve dvou setech 6-3 a 6-1.

Reklama

Další články

Načítám