Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdeněk Pohlreich (67) se má vracet na Primu, kde dlouhé roky působil v pořadu Ano, šéfe! i dalších kulinářských projektech. Odtud pak přešel na Novu do české obdoby zahraniční show Ramsay´s Best Restaurant s názvem Pohlreichův souboj restaurací.

„Přeplatili ho a bude se vracet na Primu. Vypadá to na obnovení formátu Ano, šéfe!, protože stav mnoha restaurací po covidu je tragický,“ uvedl Blesk s tím, že vyloučený není ani formát domácího vaření. „Teď se ještě ladí smlouva a další formality.“

Informaci o Pohlreichově návratu Super.cz potvrdil i zdroj z Primy. „Ano, je to pravda, natáčet by měl už za čtrnáct dní,“ uvedl. O jaký formát pořadu se jedná, ale neupřesnil.

Televize Prima návrat Pohlreicha oficiálně nekomentovala, Nova pouze uvedla, že s ním počítá na lednovou akci Souboj na talíři. „O další spolupráci se jedná,“ řekl Super.cz PR manažer Daniel Maršalík.

Sám Pohlreich případný přesun mezi komerčními stanicemi nechtěl komentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám