Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavnostní premiéru nové česko - slovenské romantické komedie Nikdy neříkej nikdy nepodcenily nejen představitelky hlavních hrdinek Tereza Kostková (47), Lenka Krobotová (47) a Hana Holišová (43), které vypadaly ve Slovanském domě úchvatně.

Lenka a Hana se nebály odvážnějších modelů, ten Lenčin s hlubokým dekoltem, který naznačoval, že herečka nechala podprsenku doma, pocházel z módního domu Versace. Hanka pro změnu vsadila na netradiční kalhotový kostým. Kostýmek, ovšem bílý, si na premiéru pořídila i Tereza Kostková. "Nechala jsem si ho ušít v Bratislavě, takže to koresponduje s tím, že je film česko - slovenský," řekla Super.cz herečka, kterou přišel podpořit manžel Jakub Nvota i syn Antonín s přítelkyní.

Premiéru si nenechala ujít ani řada dalších známých tváří. Zlatým topem oslňovala herečka Jana Bernášková, která dorazila s manželem Rudolfem Merknerem, půvabnou zpěvačku Kamilu Nývltovou (34) doprovodil mladší bratr, vyfikly se i herečky Michaela Vepřeková, Michaela Pecháčková (20) nebo Alena Doláková (34). Jak to všem slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám