Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenistka Petra Kvitová (34) se v sobotu vdala za svého trenéra Jiřího Vaňka (45). Ten úspěšnou tenistku trénoval od roku 2016, předtím koučoval Karolínu Plíškovou.

Tehdy byl ještě ženatý a vztah s Petrou Kvitovou měl čistě pracovní. Postupem času ale mezi nimi přeskočila jiskra, která ale nebyla jen krátkodobou záležitostí. Vaněk se nakonec po osmnácti letech rozvedl s manželkou Markétou a před dvěma lety společně s Kvitovou přiznali, že tvoří pár.

O jejich vztahu se ale mluvilo už rok předtím, když kouč u tenistky přespával údajně kvůli své „nelehké životní situaci“.

Poté, co se z nich stal oficiální pár, rádi vyrazili také do společnosti. Zářili například na loňském karlovarském filmovém festivalu. Stylově na kurtech ve Wimbledonu, kde Kvitová dvakrát zvítězila, požádal Vaněk tenistku loni o ruku. Svatba se pak konala téměř do roka a do dne. Na jejich nejen zamilované fotky se podívejte do galerie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám