Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už druhé společné Vánoce čekají zpěváka Adama Mišíka (26) s přítelkyní Natálií Jiráskovou (19). A i letos je budou trávit u svých rodin. „Nějakým způsobem budeme pendlovat mezi Prahou a Litoměřicemi,“ prozradil.

„Ještě to musíme vymyslet, ale asi budeme i u Natálčiných rodičů a pak u našich. Musíme to nějak skloubit časově,“ předběžně plánoval Adam, že Štědrý den stráví s tchyní Ivou Kubelkovou (46).

A jak mají doma rozdělené předvánoční úkoly? „Musím koupit a přinést domů stromeček. Ale většinu toho děláme s Natálkou spolu. Ona je hodně na vánoční výzdobu, a když byl doma jen adventní věnec, už protestovala, že se to blíží a nic nemáme. Ale to se dalo napravit,“ usmíval se.

Pokud jde o dárky, je Adam jako valná většina mužů. „Jsem hroznej, vždycky všechno řeším na poslední chvíli,“ přiznal. A v našem videu také prozradil, jaký nejlepší dárek zatím od přítelkyně dostal.

Reklama

Další články

Načítám