Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně hollywoodského fešáka Brada Pitta (60) Ines de Ramon se zdá být v jednom kole. Téměř pokaždé, když na ni narazí fotografové, má telefon u ucha a vypadá, že má někam naspěch. Nejinak tomu bylo i ve středu v ulicích Los Angeles, kdy Ines za chůze cosi vyřizovala. Telefon naštěstí odkládá alespoň v autě, když řídí, tam ale pro změnu třímá v ruce něco jiného…

Půvabná brunetka, která randí s Bradem Pittem téměř dva roky, se pyšní křivkami modelek, což krásně vyniklo i v jejích pasových džínách a krátkém tílku. Není divu, že si toho všimli i lidé v módním průmyslu a obsadili Ines do nové kampaně. Konkrétně ji jako tvář své nové jarní kampaně představila značka UTER francouzského návrháře Philippa Utera.

Před pár dny pro změnu měla návrhářka šperků Ines plné ruce práce, když kromě telefonování musela zvládat držet za obojek svého psího kamaráda Greggyho. Únik od denního shonu tak pro ni znamená jízda autem, kde si obvykle zapálí cigaretku.

Těžko říct, co na to říká Brad, jelikož ten se rozhodl skoncovat s kouřením během pandemie koronaviru. Jak sám přiznal, omezení kouření v jeho případě k ničemu nevedlo, jelikož nezvládl dát si jen jednu nebo dvě cigarety denně, a tak se rozhodl pro radikální krok a přestal raději úplně. A jak je známo, právě odnaučení kuřáci bývají na pach cigaret nejvíce hákliví. Ines má tak ve svém partnerovi rozhodně dobrý vzor a třeba se jej jednoho dne rozhodne následovat…

Reklama

Další články

Načítám