Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už deset let od založení nové scény pražského divadla Studio DVA na Václavském náměstí. Oslavu těchto jubilejních narozenin si nenechala ujít nejen řada významných českých hereckých osobností, které zde našly své uplatnění a staly se tvářemi tohoto divadla. Celým večerem provázeli Monika Absolonová (47) a Petr Pěknic.

Po delší době se ve společnosti ukázal charismatický herec Karel Roden (61), který hned na úvod předvedl se svou hereckou kolegyní a bývalou partnerkou Janou Krausovou (70) úryvek z divadelní inscenace O lásce, která přítomné mile pobavila.

Mezi hosty se objevila také Jitka Schneiderová (51), Ivana Chýlková (60) nebo Jitka Čvančarová (46). Oblíbené herečky se oblékly do elegantních černých šatů. Zatímco Jitka Schneiderová ukázala štíhlé nohy v šatech nad kolena, Ivana se rozhodla pro model s délkou sukně ke kotníkům a Jitka Čvančarová zvolila pohodlný satén a bílé tenisky.

Do barev se oblékla Berenika Kohoutová (33), která byla ve třpytivém topu a světlých kalhotách nepřehlédnutelná. Na událost dorazila s maminkou, spisovatelkou Irenou Obermannovou, se kterou se skvěle bavila. Veselé růžové šaty vynesla herečka Michaela Dolinová a zelené šaty se zajímavým vzorem oblékla Monika Zoubková.

Oslavu divadla si užila také charismatická herečka Andrea Černá nebo Dana Kolářová. Podívejte se, jak to hvězdným hostům slušelo.

Reklama

Další články

Načítám